text

Zomerfestival 2022 Leef! Double Bill | groepen 2+ en 4+

powered by JTSZO

Zomerfestival 2022 Leef! Double Bill |
groepen 2+ en 4+


JTSZO Zomerfestival 2022 Leef!

Leef!
Het mag weer! Samen theater spelen. Samen speciale momenten delen. Samen fantaseren, zingen en dansen. Kortom: Leef! En we hebben er iets moois van gemaakt. Komt dat zien tijdens het JTSZO Zomerfestival 16, 17,18 en 19 juni a.s. weer op het podium van het Bijlmer Parktheater.
 


Double Bill JTSZO Theatermix groepen 2+ en 4+
10.00 uur    

De leerlingen van theatermix 2+ gingen met Yona Etel, Lisa Carreno en peer-educators (docenten in opleiding bij JTSZO) Sammi en Deshelle op onderzoek uit in de ruimte, wat en wie leven er eigenlijk allemaal in de ruimte en hoe komen we daar eigenlijk? 
Een van de leerlingen had het hoogste woord en wist ons te vertellen dat een “kroket” ons wel naar de ruimte zou brengen. In hun unicorn, glitter, paw patrol en superhelden ruimtepakken vlogen ze met de “kroket” omhoog en hadden de mooiste avonturen daarboven in de ruimte.

Bij theatermix 4+ namen ze samen met juf Elke, Keisha en peer-educators Kira-Nerys en Monezra het begrip ‘Tijd’ eens goed onder de loep, wat is dat eigenlijk tijd en wat als het ineens verdwenen zou zijn. Hebben we dan alle tijd van de wereld? 

Meer informatie check jtszo.nl of volg ons op Instagram of Facebook @jtszo!

Let op: geen kortingsopties voor deze voorstelling.

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant