text

Zus 'n Zo Festival

Zus 'n Zo

Zus 'n Zo Festival


Op zaterdag 2 juli neemt Zus 'n Zo je mee in de Afrofuturistische wereld van sciencefiction schrijfster Octavia E. Butler. 

In een verdiepende lezing bespreekt auteur Fiep van Bodegom het levensverhaal en werk van Octavia E. Butler. De rode draad is de kracht van verbeelding, feminisme en zusterschap. Prikkelende vragen over waarom Octavia E. Butler toen en nóg steeds zo een grote impact maakt in de literaire wereld zullen belicht worden. Let op, de lezing vindt plaats in OSCAM, van 17 uur tot 18 uur. 
Vervolgens gaat Zus 'n Zo door met een feestelijk programma in het Bijlmer Parktheater. Er is heerlijk vegan food van Yemayá Vegan Corner en heri heri van chef Emmo van Moëth Cooking. Er kan gedanst worden op de beats van dj Zoë Janice. 

Om 19:30 uur begint het theaterprogramma. Zus 'n Zo brengt voordrachten en performances van schrijvers, muzikanten, dichters en woordkunstenaars op het podium, geïnspireerd door het werk van Octavia E. Butler en het thema ‘De Kracht Van Verbeelding. Met Pink Oculus, Cherella Gessel, Babeth Fonchie, Elisa Lo-A-Njoe en Soukaïna Bennani. De avond wordt geopend door stadsdeelvoorzitter van Zuidoost Tanja Jadnanansing en de presentatie is in handen van Dionne Verwey. 

Tijden: 
- Lezing over Octavia E. Butler 17 uur tot 18 uur 
- Voorprogramma in de foyer 18.00 uur tot 19.30 uur 
- Theaterprogramma 19.30 uur tot 21 uur 

 

znz

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant