©Keith Montgomery

Hoge Ogen met Michael Wanga, Sunni Lamin Barrow, ashleyho+domeniknaue en Nour Jordan 

Dit jaar ligt de focus van Hoge Ogen, onze nieuwe makerstraject, op talentvolle makers die maken/ maakten bij andere theaters en productiehuizen, zoals Over het IJ, Nowhere, Poetry Circle, Frascati, Dansateliers, Amsterdam Fringe Festival en Hollandse Luchten.

Pop up podium programma 15.00 - 18.00 uur 

Kom kijken in de middag naar de creaties van ashleyho+domeniknaue en Nour Jordan, die elk op hun eigen manier het publiek uitdagen om na te denken over thuis zijn en standhouden te midden van een wereld van beton. 

Tijdens de Makers Talk brainstormen we over de positionering vanuit de maker, programmeur en publiek. We bespreken de uitdagingen van de 'wooncrisis' in het theaterlandschap, met name in Amsterdam, en zoeken naar oplossingen in een informele huiskamersetting. We sluiten dit programmaonderdeel af met een hapje en drankje, om vervolgens door te gaan naar het avondprogramma. 

De voorstellingen van van ashleyho+domeniknaue en Nour Jordan & de makers talk vinden plaats op onze externe locatie: het pop-up podium in de Amsterdamse Poort (Bijlmerplein 876).

Let op: vanwege familie omstandigheden is de performance van Oliver Wagstaff geannuleerd.

Theaterzaal programma 19.00 - 21.30 uur 

De avondvoorstelling A Fist of Tongues van Sunni Lamin Barrow zie je in onze vertrouwde theaterzaal aan Anton de Komplein 240. Hij neemt je mee door de tijd in relatie tot de drie versies van zichzelf. Voorafgaand aan de voorstelling deelt Michael Wanga over zijn verdere ontwikkeling op Curaçao na zijn eerste solovoorstelling Den Mi Wesu (Papiamentu voor 'In Mijn Botten'), die vorig jaar tijdens het Fringe Festival in première ging.

De talk met Michael Wanga en de voorstelling van Sunni Lamin Barrow vinden plaats in onze theaterzaal (Anton de Komplein 240).

 

Wil je de middag en avond bijwonen, koop dan een combi-ticket voor €21,50 (incl. soep)!