Wauw (2,5+)

BonteHond
Meivakantie
 • di 29 apr
  11:00 - 11:45
  Theaterzaal
 • di 29 apr
  15:00 - 15:45
  Theaterzaal
 • Exclusief online transactiekosten €1,50

WAUW! is een fysieke en muzikale peutervoorstelling en laat de wereld zien door de ogen van peuters en kleuters. Zij vinden immers alles wauw, zoals hun eigen spiegelbeeld in de etalage van een winkelraam. En waar volwassenen een omgevallen plantenpot als obstakel en vies klusje zien, zijn jonge kinderen meer geïnteresseerd in de regenwormen die tevoorschijn komen.

De wereld van volwassenen is vaak veelal zwart/wit terwijl kinderen juist veel meer kleur zien. Deze voorstelling laat zien dat dingen die alledaags lijken of zelfs als hindernis worden ervaren vaak veel interessanter, spannender en mooier zijn dan we in eerste instantie denken. De WAUW factor is er vrijwel altijd, zolang we maar goed kijken. 

Programma

Direct na afloop van de voorstelling is er een interactief programma dat wordt uitgevoerd door de acteurs uit de voorstelling of een theaterdocent, waar zowel kinderen als volwassenen aan mee kunnen doen. 

Over BonteHond

BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. Het theater neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Sinds de ‘geboorte’ in 2005 zijn ze flink gegroeid. Ze spelen van Almere tot Bangalore, in schouwburgen en voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen ze veel aan educatie. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond.

Credits, cast & crew

CONCEPT & REGIE Judith Faas / SPEL Gary (Duimalot) Gravenbeek en 2 andere dansende spelers /  CAMPAGNEBEELD FOTOGRAFIE Richard Terborg / GRAFISCH ONTWERP Zindzi Witte