© Jean van Lingen

Je bezoek aan Bijlmer Parktheater

Welkom bij Bijlmer Parktheater, waar onze programmering de horizon van ons publiek verruimt en de veelzijdigheid van onze cultureel diverse samenleving en buurt laat zien. Wij zijn een inclusief theater, een open plek waar je jezelf kunt zijn en waar we respectvol met elkaar omgaan. 

Lees op deze pagina meer informatie over je bezoek.

Heb je vragen? Bekijk op deze pagina de veelgestelde vragen over Bijlmer Parktheater.

 

We zien je graag in ons theater.

 

Ticketbalie / telefonisch of email

Open van maandag tot en met vrijdag, van 9.30 tot 18.00 uur.
De kassa is op voorstellingsdagen geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling.

Anton de Komplein 240
1102 DR Amsterdam
020 - 311 39 33 of info@bijlmerparktheater.nl

Tickets voor voorstellingen kun je 24/7 kopen via onze website. Je kunt je e-tickets opslaan op je telefoon of zelf uitprinten en meenemen naar de voorstelling. Wat jij prettig vindt.

 

Bekijk deze pagina voor alle kortingen en passen die Bijlmer Parktheater accepteert. 

Bereikbaarheid

Onze locatie bevindt zich in hartje Bijlmer centrum. Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets, de auto, en te voet. 

Route

Bepaal via de plattegrond van Google maps of 9292.nl je route en reistijd naar Bijlmer Parktheater aan Anton de Komplein 240 in Amsterdam Zuidoost. 

Openbaar Vervoer (bus, metro en trein)

Je bereikt het Bijlmer Parktheater op drie minuten loopafstand van bushalte Anton de Komplein met de stadsbussen lijn 41 (richting Gaasperplas), lijn 47 (richting Station Holendrecht) en lijn 66 (richting IJburg).

Het dichtstbijzijnde metro en treinstation is Bijlmer Arena. Metrolijnen die langs dit station komen zijn lijn 50 (Isolatorweg / Gein) en lijn 54 (Centraal Station / Gein). Ga naar de NS website voor actuele treininformatie en plan je OV-reis via 9292.nl

Auto

Het Bijlmer Parktheater is bereikbaar met de auto en rondom het theater vind je een aantal parkeergarages.
Route vanaf Amsterdam

Via de S112 Gooiseweg naar de Bijlmerdreef, volg de borden ‘Amsterdamse Poort'.
Route vanaf de A9

Gaasperdammerweg, afslag S112 Bijlmermeer nemen; via de S112 Gooiseweg naar de Bijlmerdreef. Volg de borden ‘Amsterdamse Poort'.

Parkeren

Parkeerplekken voor personen met een beperking

Het theater beschikt over twee parkeerplaatsen voor personen met een beperking. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor houders van een GPK en kunnen niet worden gereserveerd. Afgezien van deze parkeerplaatsen zijn er verder géén parkeerfaciliteiten voor theaterbezoekers direct bij het gebouw. Bezoekers die toch hun auto voor het theater parkeren lopen het risico op een parkeerboete.

Wij adviseren je te parkeren op de volgende locaties:

Parkeergarages Q-Park P22, P23 en P24

Als je naar het Bijlmer Parktheater gaat en op zoek bent naar parkeren in de buurt, kun je ook online je parkeerplaats reserveren bij Q-Park P22, P23 en P24. Deze parkeergarages liggen rondom het winkelcentrum Amsterdamse Poort. P22 (Bijlmerdreef 109, 1102 BW), P23 (Bijlmerdreef 250, 1102 AB) en P24 (Bijlmerplein 700, 1102 DZ). Deze parkeerplaatsen liggen op korte loopafstand van het theater. Lees meer over de tarieven en overige informatie op Q-Park.nl.

Bovenstaande parkeergarages bieden ook mindervalidenparkeerplaatsen aan: Q-Park P22 heeft er 2, Q-Park P23 heeft er 3 en Q-Park P24 heeft er 4.

Parkeren in de woonwijk

In de wijk om het theater heen is het gemeentelijk betaald parkeren. Betaald parkeren geldt in veel wijken zoals Venserpolder Zuid, F-buurt, en Vogeltjeswei en de H-buurt. Het (bezoekers)tarief in Zuidoost (ook in de H-buurt) bedraagt € 1,40 per uur. Bekijk de meest actuele parkeertarieven hier. 

Reserveren specifieke wensen

Bezoek je Bijlmer Parktheater met gebruik van een rolstoel, of heb je specifieke wensen om onze voorstellingen zo goed mogelijk te beleven? Neem van tevoren contact op met onze kassa. Dit kan telefonisch via 020 - 311 39 30 of door te mailen naar kassa@bijlmerparktheater.nl.  

Na je telefoontje en bij binnenkomst van het theater vragen we je vriendelijk om altijd nog even langs de kassa te gaan. Daar kunnen ze je verder informeren en indien nodig begeleiden bij je verzoek.

Assistentie tijdens jouw bezoek

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt kan je een van onze medewerkers aanspreken bij de ingang of bij de zaal. Zij assisteren je graag.

Verder bevindt zich een aangepaste toilet op de begane grond in het theater.

Zaalplan

Download hier het zaalplan. Let wel, niet alle zitplaatsen zijn bij elke voorstelling beschikbaar. Afhankelijk van de opstelling, met of zonder voortoneel.

Eten en drinken

We ontvangen je graag op ons terras en aan de bar rondom je bezoek aan een voorstelling voor een drankje of snacks.

In de buurt van Bijlmer Parktheater zijn ook vele eettentjes en restaurants te vinden.

Bezoekersvoorwaarden

Bijlmer Parktheater hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD. Lees de voorwaarden op deze online PDF.