©Angie Louws X Joviën Mambi

SHEBANG& hosts: Haag in Hart, Dam op Borst | Een project van MC Lost, Angie Louws en Deuces

Naast de vaste programmering van SHEBANG Amsterdam in samenwerking met verschillende gastcuratoren, delen we onze ruimte. Met dit programma: SHEBANG& huizen we bijzondere projecten en uiteenlopende samenwerkingen op onze locatie in Amstel III.

Onlangs was de opening van Haag in Hart, Dam op Borst; een multidisciplinaire en interactieve tentoonstelling van Roger Buyne (MC Lost), Angie Louws en Roald Adelina (Deuces). De komende maand zijn er ìn en rondom deze tentoonstelling verschillende bijeenkomsten en evenementen bij te wonen waarvoor we je graag uitnodigen. Kom de tentoonstelling bekijken en laat je inspireren, neem deel aan een schrijf- of muzieksessie onder begeleiding van de initiatiefnemende creatieven en vier als afsluiting nieuwe verbindingen met ons en dit groeiende interstedelijke collectief.

Kom gezellig naar Haag in Hart, Dam op Borst

We nodigen je van harte uit voor deze te gekke tentoonstelling en het toffe programma in het bruisende ontwikkelgebied Amstel III. Je vindt ons in een gaaf leegstaand pand vlakbij metrostation Bullewijk.

Wanneer: Vanaf 27 juli t/m 19 augustus 2023

Waar: Hettenheuvelweg 8, Amsterdam Zuidoost

Zorg dat je erbij bent om te genieten van kunst en cultuur op deze te gekke locatie!

Over Shebang

SHEBANG, een creatief platform voor makers en denkers, is ontstaan uit de samenwerking tussen Bijlmer Parktheater, CBK Zuidoost en Imagine IC. Het platform heeft een nomadisch karakter en opereert op verschillende locaties in Amstel III, Amsterdam Zuidoost. Hier vinden grenzeloze experimenten binnen diverse kunstdisciplines plaats. Meer informatie vind je hier.