©Marion Visser

Denk je na over een kunstvakopleiding? Zoek je coaching voor jou eigen artistieke route? Ontwikkel je bij Talentlab!

Talentlab is de plek voor de nieuwe generatie theater creatives (18+). Bij Bijlmer Parktheater krijg je de mogelijkheid om het professionele kunstenveld te ontdekken en onderzoeken op kansen voor jouw ontplooiing. We maken je wegwijs in de hedendaagse theaterpraktijk die vaak bestaat uit een combinatie van maken, spelen en doceren.

Speciale masterclasses en eindpresentaties

We werken samen met verschillende kunstvakopleidingen en bieden speciale Masterclasses aan in, onder andere, scenario schrijven, regie, maken vanuit vormgeving en interdisciplinair maken. De wekelijkse theaterlessen vormen de rode draad, de masterclasses verrijken het programma en voeden je ontwikkeling en kennis.

We bezoeken inspirerende performances van verschillende interdisciplinaire makers bij het Bijlmer Parktheater. We sluiten het seizoen af met eindpresentaties waarin alle onderdelen van het leerproces samenkomen. Het Hoge Ogen Festival voor Talentlab deelnemers en Nieuwe Makers van Bijlmer Parktheater vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024.

Praktische informatie

Dit programma is reeds begonnen.

Kick-off woensdag 1 november ‘23 om 19.30 - 22.00 uur
Wekelijkse lessen woensdag 19.30 - 22.00 uur
Aantal lessen 30
Locatie Bijlmer Parktheater
Lesgeld € 100,-* / € 150,- (*studenten en personen met een minimuminkomen)
Eindpresentatie Hoge Ogen Festival - 25 & 26 mei 2024

Enthousiast?

Dit programma is al begonnen, maar je kunt je alvast aanmelden voor het volgende seizoen. Voor vragen staat Gido klaar om je te helpen. Stuur een e-mail naar gbroers@bijlmerparktheater.nl

Dit project is een initiatief van het Bijlmer Parktheater in samenwerking met Kunstvakopleidingen AHK, HKU en Artez.

 

Talentlab is mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur. Meer info: www.cultuurparticipatie.nl