©Jan Hoek

Primair Onderwijs

Ga met de hele klas op avontuur naar een leuke voorstellingen en ontmoet de makers! Ontdek ons aanbod van voorstellingen die speciaal geschikt zijn voor het primair onderwijs: groep 1 t/m 8.

 

Bij al onze voorstellingen is educatiemateriaal beschikbaar. Neem een kijkje hieronder en laat je inspireren.

Inschrijven

Leuke voorstelling gezien? Klik op de button Boek nu op de voorstellingspagina en je wordt doorverwezen naar de site van Planned Culture waar je kunt inschrijven voor de voorstelling. Met vragen over het boeken van een voorstelling kan je terecht via e-mail bij  Marion en Gido.  

Bekijk hieronder de educatiekalender Primair Onderwijs 2024-2025. Ons scholenaanbod is gebundeld in de Theater en Dans Educatie Amsterdam (TDEA) brochure gezamenlijk met het aanbod van andere Amsterdamse theaterinstellingen. 

Open brochure

Voorstellingen per groep

Programma op maat? Dat kan!

Ontwikkel je skills en maak samen een presentatie om nooit te vergeten! De school of het Bijlmer Parktheater kiest een thema, zoals religie of vriendschap. Daaromheen wordt een project ontwikkeld.

Primair Onderwijs aanbod

2024-2025

van 2

Contact

Wil je graag samen met een van onze educatie programmeurs een programma op maat samenstellen voor het hele seizoen? Maak dan een afspraak door te mailen naar Marion en Gido. Samen creëren we een mooi theaterseizoen voor jou en je leerlingen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in het Bijlmer Parktheater!