Voor de pers

Voor interviewaanvragen, persberichten, beeldmateriaal, en al je pers/media-gerelateerde vragen, kun je terecht bij de afdeling PR & Marketing. 

Op deze pagina vind je algemene persinformatie, onze laatste persberichten en contactgegevens. 

Persberichten

Spelling

De correcte spelling van onze naam is 'Bijlmer Parktheater'.

Logo's & beeldmateriaal

Als je foto's van onze eigen voorstellingen of meer beelden van het Bijlmer Parktheater wilt ontvangen, neem dan contact op met onze PR & Marketing afdeling.

Bekijk en download de logo’s en foto’s van ons gebouw in onze Google Drive omgeving.

BPT Logo Bijlmer Parktheater zwart

Profielschets

Als professioneel stadstheater - met zijn roots in Amsterdam Zuidoost - zijn wij deskundigen op het gebied van intercultureel programmeren, cultuureducatie, community art en talentontwikkeling.

Met onze programmering verbreden wij de horizon van ons publiek en laten wij zien wat er speelt in onze cultureel diverse samenleving én in onze wijk. Wij ontwikkelen relevant theater met nieuwe rolmodellen waarin wij het mondiaal cultureel erfgoed als uitgangspunt nemen. Tevens bieden wij een podium aan kunststromingen uit de Bijlmer en laten ons publiek zo proeven van een uitgebreid, kunstzinnig buffet samengesteld en opgediend door nieuwe Nederlanders.

Wij streven ernaar een cultureel divers publiek te bedienen, te prikkelen en te verrijken met een hoogwaardig, veelzijdig en toegankelijk aanbod. Het Bijlmer Parktheater wil confronteren, ondernemen, verrijken en verbinden. We gaan dan ook graag de samenwerking aan met andere culturele instellingen zoals het CBK Zuidoost en Imagine IC, waarmee we gezamenlijk het Cultuur Platform Zuidoost vormen.

We zijn één van de vier Amsterdamse Cultuurhuizen, een erkend werkervarings- en leerbedrijf, de winnaar van de Noord-Holland Cultuurprijs, specialisten op het gebied van diversiteit en inclusiviteit, hét theater van het nieuwe Nederland en nog heel veel meer.

Contact

Voor vragen over persberichten, beeldmateriaal of andere PR zaken, kun je terecht bij Sharona Lautoe van de afdeling PR & Marketing via telefoon 020 - 311 39 58 of e-mail pr@bijlmerparktheater.nl