©Isaac Owusu

Voorleesclub Zus 'n Zo Leest

De voorleesclub van Zus 'n Zo is voor iedereen die geïnteresseerd is in boeken die geschreven zijn door vrouwen van kleur en feministische auteurs. Van fictieve romans over dystopische werelden tot poëzie en non-fictie over familiegeschiedenis, bij Zus ‘n Zo Leest worden verschillende genres en thema’s besproken die relevant zijn voor vrouwen en non-binaire mensen van kleur. Elke editie word een schrijver uitgenodigd om voor te lezen. Samen met de host gaat de schrijver met de deelnemers in gesprek over het boek en de thema’s die eraan verbonden zijn. 

Met speciale gasten: Roline Redmond, Danielle Zawadi, Thalia Ostendorf en Milouska Meulens. Neem gauw een kijkje op de agenda. 

Over Zus 'n Zo

Zus ‘n Zo is een literair platform voor intersectioneel feminisme dat het werk van vrouwen en gender-nonconforming mensen centraal stelt en toegankelijk maakt voor een breed publiek. Met het platform wil Zus 'n Zo intersectioneel feministische literatuur onder de aandacht brengen: we schijnen ons licht op de verhalen en stemmen van feministische schrijvers van kleur.