Coco kan het! (2+)

Vanaf2 Producties
Familiezondag
  • zo 20 okt
    10:00 - 10:45
    Studiozaal 1
  • Exclusief online transactiekosten €1,50

Coco kan het!, geïnspireerd door het geliefde boek van Loes Riphagen, is een muzikale peuterdansvoorstelling die draait om durf, aanmoediging, en samen sterker staan.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een reeks nesten op de vloer, waar je zelf plaatsneemt. Voel je de spanning? Jij bent Coco, het kleine vogeltje dat op het punt staat zijn eerste vlucht te maken.

Aan het eind van de voorstelling krijg je de kans om je eigen 'vleugels uit te slaan', het nest te verlaten, en mee te dansen. 

De makers hebben een voorstelling gecreëerd die zowel kinderen als volwassenen in verrukking brengt en hen uitnodigt om samen te dansen en te dromen.

Theaterkrant

Over Vanaf2 Producties

Vanaf2 Producties betrekt jonge enthousiaste makers uit ‘eigen stal’, maar ook nieuwe makers, soms uit onverwachte hoeken. Eerdere voorstellingen die in opdracht van Vanaf2 Producties gemaakt zijn, waren onder andere Fiep heeft haast en Robbie & Roef

Credits, cast & crew

spel & choreografie Afra Ernst / vormgeving Robin van Es / eindregie Anastasiia Liubchenko / producent Vanaf2 Producties