Knallen! Next level (6+)

4Beat
Kerstvakantie
  • za 28 dec
    15:00 - 15:50
    Theaterzaal
  • Exclusief online transactiekosten €1,50

4Beat, het dynamische percussie ensemble, presenteert Knallen! Next Level, een betoverende jeugd muziektheatervoorstelling.

Kinderen worden uitgedaagd om ritmische missies te voltooien en percussiehelden te worden. Knallen! Next Level biedt een smeltkroes van muzikale tradities die de zintuigen zal prikkelen.

Met traditionele en hedendaagse percussie-instrumenten ontdekken ze diverse ritmes, van opzwepende Afrikaanse ritmes tot aanstekelijke Latijns-Amerikaanse beats. Bij 4Beat geloven we in de kracht van diversiteit en dat komt tot uiting in de groep zelf. Mis deze onweerstaanbare ervaring niet!

Over 4Beat

De vier percussionisten van 4Beat laten in hun voorstellingen het jeugdige publiek kennis maken met trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika worden gecombineerd met sounds van de DJ, oriëntaalse percussie, met zang en dans. De 4Beat musici zijn…

Gianna Tam (Suriname) is de dochter van slagwerker Lucas van Merwijk. Zij heeft de afgelopen 15 jaar Drums United gespeeld. Afgelopen jaar drumde ze in het programma van Edsilia Rombley en heeft ze als gastpercussionist opgetreden bij The Ladies of Soul. Momenteel zingt zij backing vocals bij Trijntje Oosterhuis.

Alper Kekec (Turkije) bespeelt de mystieke oriëntaalse percussie op virtuoze manier. Alper studeerde aan het conservatorium in Izmir, Turkije. Sinds 2006 geeft hij les aan het Codarts conservatorium in Rotterdam . Net als Gianna Tam is hij vast bandlid in de slagwerkgroep Drums United waarmee hij rond de wereld getoerd heeft.

Vernon Chatlein (Curaçao) is percussionist met een achtergrond in Afro-Cubaanse, Latijns-Amerikaanse muziek en jazz. Hij studeerde twee jaar aan het conservatorium in Havana, Cuba en ontving de “Stichting Jazz Talent Award”. Vernon heeft opgetreden met artiesten als Tania Kross (Curaçao), Izaline Calister (Curaçao) en Kuenta i Tambú (NL).

DJ Charlie den Hertog (Nederland) is afgestudeerd als sound producer/rapper aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Daarnaast heeft hij de opleiding Sound Education in Utrecht afgerond. Als DJ en producer werkte hij naast 4Beat met uiteenlopende acts en producties.

Credits, cast & crew

muzikanten Gianna Tam, Alper Kekec, Vernon Chatlein en Charlie den Hertog / regie Tam Tam Productions /  techniek Juan 'Bulu' Biloria

Bekijk onze thema's