Bijlmer Parktheater pop up podium

Het tijdelijke podium biedt mogelijkheden voor performances, programmering van communities en partners, repetities van jonge talenten en verhuur. Het pop up podium in de Amsterdamse Poort (Bijlmerplein 876) is er tenminste tot zomer 2024. Bekijk hieronder de agenda. 

Pop up podium agenda

“Zuidoost heeft een grote behoefte aan plekken voor kunst en cultuur en met hulp van de gemeente springen wij, al is het maar tijdelijk, in dat gat. We zullen deze locatie gebruiken als uitvalsbasis voor repetities van onze nieuwe makers, er komt een Bijlmer Parktheater Jongerenpanel, we werken aan een programmering van bijeenkomsten, debat, film en performances. Daarnaast kunnen net als op onze hoofdlocatie aan het Anton de Komplein, ook andere partijen gebruik maken van deze locatie in De Poort.” door Jolanda Spoel (directeur Bijlmer Parktheater) over het BPT pop-up podium.

Interesse in verhuur?

Organiseer je een evenement? Of zoek je een locatie voor en vergadering? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via afdeling Sales. Stuur je e-mail naar Stacy via slieuwasie@bijlmerparktheater.nl

Heb je een tof programma voorstel? Stuur je e-mail naar Joan van Programmering via JEsajas@Bijlmerparktheater.nl

Praktische informatie

Adres: Bijlmerplein 876 in de Amsterdamse Poort, om de hoek van OSCAM en naast het Zandkasteel.

Laatste nieuws