Bijlmer Parktheater Pop up Podium

Het (tijdelijke) podium biedt mogelijkheden voor performances, programmering van communities en partners, repetities van jonge talenten en verhuur. Het pop up podium in de Amsterdamse Poort (Bijlmerplein 876) is er tenminste tot zomer 2024.

Bekijk hieronder de agenda. 

Pop up Podium Agenda

“Zuidoost heeft een grote behoefte aan plekken voor kunst en cultuur en met hulp van de gemeente springen wij, al is het maar tijdelijk, in dat gat. We zullen deze locatie gebruiken als uitvalsbasis voor repetities van onze nieuwe makers, er komt een Bijlmer Parktheater Jongerenpanel, we werken aan een programmering van bijeenkomsten, debat, film en performances. Daarnaast kunnen net als op onze hoofdlocatie aan het Anton de Komplein, ook andere partijen gebruik maken van deze locatie in De Poort.” door Jolanda Spoel (directeur Bijlmer Parktheater) over het BPT pop-up podium.

Interesse in verhuur?

Organiseer je een evenement? Of zoek je een locatie voor en vergadering? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via afdeling Sales. Stuur je e-mail naar Stacy via slieuwasie@bijlmerparktheater.nl

Heb je een tof programma voorstel? Stuur je e-mail naar Joan van Programmering via JEsajas@Bijlmerparktheater.nl

Bereikbaarheid

Adres: Bijlmerplein 876 in de Amsterdamse Poort, om de hoek van OSCAM en naast het Zandkasteel. Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets, de auto, en te voet. 

Openbaar Vervoer (bus, metro en trein)

Het dichtstbijzijnde metro en treinstation is Bijlmer Arena. Metrolijnen die langs dit station komen zijn lijn 50 (Isolatorweg / Gein) en lijn 54 (Centraal Station / Gein). Ga naar de NS website voor actuele treininformatie en plan je OV-reis via 9292.nl 

Auto

Via de S112 Gooiseweg naar de Bijlmerdreef, volg de borden ‘Amsterdamse Poort'.
Route vanaf de A9

Gaasperdammerweg, afslag S112 Bijlmermeer nemen; via de S112 Gooiseweg naar de Bijlmerdreef. Volg de borden ‘Amsterdamse Poort'.

Parkeergarages Q-Park P22, P23 en P24

Als je naar het Bijlmer Parktheater gaat en op zoek bent naar parkeren in de buurt, kun je ook online je parkeerplaats reserveren bij Q-Park P22, P23 en P24. Deze parkeergarages liggen rondom het winkelcentrum Amsterdamse Poort. P22 (Bijlmerdreef 109, 1102 BW), P23 (Bijlmerdreef 250, 1102 AB) en P24 (Bijlmerplein 700, 1102 DZ). Deze parkeerplaatsen liggen op korte loopafstand van het theater. Lees meer over de tarieven en overige informatie op Q-Park.nl.

Mindervalidenparkeerplaatsen

Bovenstaande parkeergarages bieden ook mindervalidenparkeerplaatsen aan: Q-Park P22 heeft er 2, Q-Park P23 heeft er 3 en Q-Park P24 heeft er 4.

Laatste nieuws