Klein, klein vogeltje (4+)

Lloydscompany
Voorjaarsvakantie
  • di 18 feb
    15:00 - 16:00
    Theaterzaal
  • Exclusief online transactiekosten €1,50

In de voorstelling Klein, klein vogeltje , vol tricks, hiphop -en breakdance, acrobatiek en spel, volgen we het avontuur van twee broertjes die op een warme zomerdag mogen kamperen in de achtertuin van papa en mama.

Het publiek komt terecht in de rijke fantasiewereld van de twee jochies: de tuin verandert in een enorm bos waarin de broertjes op ontdekkingsreis gaan en allerlei avonturen beleven. Zodra de avond aanbreekt, horen de broertjes vreemde geluiden…… als ze gaan kijken waar de geluiden vandaan komen, ontmoeten ze een ietwat vreemde nieuwe vriend….. 

Over Giorgio Costa en Lloydscompany 

Klein, klein vogeltje is een idee van choreograaf en danser Giorgio Costa. Giorgio maakt deze voorstelling in samenwerking met de performers, onder de vlag van Lloydscompany.

Giorgio Costa is artistiek leider van het MBO Albeda Danscollege en werd in 2019 verkozen tot leraar van het jaar. Costa is sinds 2004 actief in de wereld van hiphop dans. Hij begon zijn danscarrière bij de breakdance formatie “Groove Kings”, vloog de hele wereld over om shows te doen voor grote merken als Nike en Asics en danste in de shows van o.a: Broederliefde, Maan, Ronnie Flex, Jandino Asporaat & Glennis Grace. Als danser was Giorgio Costa ook te zien in de producties: Selfmade (Maas), Mindurstep (Lloydscompany), RIOT (Alida Dors). 

Bij Lloydscompany komen dansers, upcoming urban makers en de underground battle scene samen. Met voorstellingen voor de theaters en festivals slaat Lloydscompany een brug tussen de straat en het podium. 

Credits, cast & crew

Concept/Choreografie Giorgio Costa / Coach Lloyd Marengo / Perfomers Pom Arnold, Remses Rafaela, Giorgio Costa

Bekijk onze thema's