Het Geweldige Grote Mensen Stuk (8+)

Cat Smits Company
Voorjaarsvakantie
  • wo 19 feb
    15:00 - 16:00
    Theaterzaal
  • Exclusief online transactiekosten €1,50

Het Geweldige Grote Mensen Stuk (8+) is een vrolijke, muzikale, eerlijke en bovenal grappige voorstelling over serieuze zaken. 

Let op: deze voorstelling is alleen voor kinderen! Nou vooruit… Grote Mensen mogen ook komen, maar alleen als jij dat goed vindt. 

Welkom in de wereld van Smoezl, een wezentje dat niet Groot is en niet Klein, maar wel àlles weet van die rare Grote Mensen met hun vreemde gewoontes. En als de Grote Mensen even niet luisteren (omdat dat niet mag van Smoezl, of omdat ze weer eens verzonken zijn in hun telefoon), verklapt Smoezl al hun geheimen. Van liegen tegen de buurman (‘Oh, wat een mooie jas!’) tot de chips en chocolaatjes die op tafel komen zodra jij naar bed bent – nadat ze de hele avond hebben lopen zeuren dat jij je gestoomde broccoli moest opeten!

Of je het nu wilt of niet, je hebt in je leven heel wat met grote mensen te maken. Het zijn je ouders, de ouders van je vriendjes, je leraren, je huisarts, de pizzabakker om de hoek, de buschauffeur, je buren. Ze zijn overal! En ze zijn vaak nogal bazig. Maar in deze voorstelling zijn Smoezl en de kinderen even helemaal de baas. Yes!! 

Credits, cast & crew

Regie, poppen Cat Smits / Tekst Julie de Graaf / Spel Alexander Brouwer of Roos Buskes / Vormgeving Elze van den Akker / Muziek Mathijs Hage / Technisch ontwerp Jan Sol / Lichtontwerp Esther Love / Foto Antoine Bongers

Bekijk onze thema's