De Vreselijk Vieze Voorstelling (6+)

Onder het Buro & Milan
Meivakantie
  • wo 30 apr
    15:00 - 16:00
    Theaterzaal
  • Exclusief online transactiekosten €1,50

Een humoristische voorstellin over alles wat je vies kan vinden.

Sabrina en Dennie wassen netjes hun handen, checken hun schoenen op hondenpoep en springen echt niet in de modder voordat ze in hun kostuum stappen. Zij spelen vandaag De Vreselijk Vieze Voorstelling. Of, nou ja, dat proberen ze. Met wasknijpers om hun neus en Mr. Muscle in de aanslag openen ze weifelend het script. Maar hoe proper zij ook beginnen, het is de vraag of zij zonder remsporen uit deze supersmerige show komen… Dennie en Sabrina maken zich klaar voor een spannend sprookje over een moedige held die zich dapper door een walgelijke wereld manoeuvreert.

Een wereld vol broccoli, bruine bananen, beenhaar, okselzweet, open wonden en pissebedden. En nog veel meer waar we het eigenlijk liever niet over hebben. BACTERIËN. Die zijn het ergst want ze zijn overal. Bah. Ondertussen vraagt Sabrina zich af hoe het in vredesnaam kan dat sommige mensen champignons lekker vinden. Dennie beweert dat mensen aan de andere kant van de wereld kakkerlakken eten. Maar kunnen ze het wel vies vinden als ze het nooit hebben geprobeerd? En kan iets dat vies is, niet tegelijkertijd lekker zijn? Schimmels zijn natuurlijk het meest walgelijke ooit, maar als je er goed naar kijkt zijn ze… prachtig?! Rillingen gaan over hun rug terwijl ze schaterlachen om de wonderlijke wereld van schimmels, spinazie en spinnen. 

 

Credits, cast & crew

Concept Milan Boele van Hensbroek / Regisseur Milan Boele van Hensbroek / Regiecoaching René Geerlings / Dramaturgie Joost Segers / Tekstbijdragen Eva Gouda / Spel Sabrina Nabermacnack, Dennie Lukkezen, Lucien Rentmeester, Sanne Bokkers en Rosita Segers (in wisselende samenstelling) / Vormgeving & illustraties Louise van Straten / Vormgeving decor Malou Palmboom

Bekijk onze thema's