BestFriends (7+)

de zAAk A
Meivakantie
  • do 1 mei
    15:00 - 16:00
    Theaterzaal
  • Exclusief online transactiekosten €1,50

Vandaag is de Nederlandse lancering van BestFriends, een revolutionaire startup in robotvrienden. Jong en oud kunnen terecht voor alle ins en outs.

Oprichter Anke van der Steen en haar robot Mike vertellen over de voordelen, demonstreren de mogelijkheden, besteden aandacht aan praktische zaken als veiligheid en beantwoorden vragen van het publiek. Want iedereen verdient de perfecte vriend! Van harte welkom bij BestFriends! 

Over de zAAk A 

Theater van de zAAk A neemt kinderen en volwassenen met humor mee in de wereld van de filosofie. Klassieke filosofische vragen en thema’s worden op toegankelijke wijze vertaald in een ontregelende theaterervaring. Echt en nep lopen op verrassende wijze door elkaar en de kijker wordt uitgedaagd om het denken aan te zetten. de zAAk A is in 2019 opgericht door Annelies Appelhof. Annelies heeft zich sinds haar afstuderen ontwikkeld tot een eigenzinnige maker voor jeugd, oa. bij Theatergezelschap BonteHond. De eerste voorstelling van de zAAk A, Wie jij dAn wel niet bent, won de Berrie Heesen Publieksprijs 2021 van het Centrum Kinderfilosofie Nederland en stond op de shortlist voor de Berrie Heesen Vakjuryprijs. 

Credits, cast & crew

Credits Artistieke leiding, concept en script: Annelies Appelhof / Spel: Annelies Appelhof, Nick Livramento Silva en Dionisio Matias / Regie: Lara van Hoof / Scenografie, licht en video: Charlie Smeets / Kostuum: Hanne Pierrot / Dramaturgie: Gary Blufpand / Filosofische begeleiding: Mirjam Poolster en Caroline van Twillert / Marketing en pr: Esra J Merkel / Zakelijk leiding: Sarah Steeman 

Bekijk onze thema's