Cinekid festival 2023

Kom deze herfstvakantie naar Cinekid Festival, het grootste film- en mediafestival voor kinderen ter wereld! Beleef, bekijk, speel & verwonder je op Cinekid Festival!

 

De hele herfstvakantie kun je de nieuwste films en series kijken op het grote doek, de vetste games en VR beleven in het MediaLab en leren van je favorieten stemmen tijdens de masterclasses.

 

Op donderdag 28 september wordt het hele programma bekendgemaakt en start de kaartverkoop, maar op deze pagina vind je alvast een overzicht van de verschillende onderdelen van Cinekid Festival en de belangrijkste data, zodat je niets mist!

Films & serie

Verwonder je op Cinekid Festival! Met de allernieuwste films en series voor iedereen duik je in de meest bijzondere en avontuurlijke werelden. Droom weg met de mooiste verhalen, bezoek schitterende premières en stel al je vragen aan jouw favoriete acteurs en regisseurs. 

MediaLab

Kom mee op ontdekkingstocht in het Cinekid MediaLab! In dit grootste MediaLab van de wereld vind je de vetste virtuele games, krankzinnige (digitale) kunstwerken, magische media-installaties en workshop om zelf de handen uit de mouwen te steken. Speel, leer en fantaseer er op los!

 

Op donderdag 28 september om 10.00 uur start de kaartverkoop.