©Marion Visser

Feestelijke Opening Pop-Up Podium Bijlmer Parktheater

Op donderdag 7 december 2023 was het zover: vol trots openden wij de deuren van onze nieuwe pop-up podium op Bijlmerplein 876, gelegen in de Amsterdamse Poort in de Bijlmer. Deze feestelijke gelegenheid werd bijgewoond door gewaardeerde relaties, partners, en andere genodigden.

Het programma begon met een warm welkom van Jolanda Spoel, de directeur van het Bijlmer Parktheater, die de aanwezigen meenam in de bijzondere betekenis van dit nieuwe pop-up podium voor het theater en de gemeenschap van Amsterdam Zuidoost.

Stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing sprak vervolgens haar enthousiasme uit over de toegevoegde waarde van het pop-up podium voor stadsdeel Zuidoost en benadrukte het belang van culturele initiatieven in de buurt.

De avond vervolgde met inspirerende talks van onder andere Gordon Cruden, Ben Minnema en Fumilayo Koswal. Ze deelden inzichten en ervaringen over de mogelijkheden die het nieuwe podium biedt voor performances, programmering van partners, repetities van jonge talenten en verhuur.

Met optredens van artiesten zoals MC Lost, Giefa Sparkle, Melvin Aroma en met Poernima Gobardhan, werd de avond verrijkt met energieke performances. De getalenteerde host Jennifer Muntslag voegde op charmante wijze een verbindend element toe aan de avond. Na afloop uitten ook de artiesten hun oprechte enthousiasme over deze nieuwe podiumparel in Amsterdam.

De opening van het pop-up podium was niet alleen een viering van een nieuwe culturele ruimte, maar ook een bevestiging van het Bijlmer Parktheater als een centrale plek voor creativiteit en verbinding in Amsterdam Zuidoost. Het was een avond vol inspiratie, muziek en samenzijn. We kijken met veel enthousiasme uit naar de vele evenementen en activiteiten die dit pop-up podium de komende maanden zal huisvesten. Dank aan iedereen die deze speciale avond mogelijk heeft gemaakt!

Het pop up podium in de Amsterdamse Poort is er tenminste tot zomer 2024.

Wil je meer weten over onze pop up podium?

Wil jij een ruimte huren of heb je een tof idee voor een programma? Meer informatie over de pop up podium lees je hier.

Bekijk onze foto's

Bekijk hier een verslag van de opening gemaakt door het Jongerenpanel. 

 

Ben je benieuwd naar de agenda van het pop up podium? Klik hier.