Verlaat je de theaterzaal vaak vol inspiratie? Geef dan een steuntje in de rug aan kunst en cultuur! Word een Vriend, doe een donatie of schenk een gift. Op die manier kunnen we een podium bieden aan opkomende talenten, theatermakers, schrijvers, dansers en opinieleiders in de podiumkunsten, zowel uit onze eigen wijk als uit de rest van Nederland.

Steun BPT

Met de steun van fondsen, partners en onze gewaardeerde Vrienden, evenals jouw support, kunnen we onze doelstellingen verwezenlijken. We zijn buitengewoon dankbaar voor jouw schenking, omdat deze bijdraagt aan het vervullen van onze missie. Of je nu een aanzienlijke of bescheiden bijdrage levert, je stelt het Bijlmer Parktheater in staat om voortdurend te inspireren, te innoveren en maatschappelijk relevant te blijven.

Eenmalige gift

Wil je ons graag steunen, maar niet als vaste donateur? Doe dan een eenmalige bijdrage. Dat is zo gebeurd, heel simpel via onderstaande Doneer button of scan de QR code met de camera van je telefoon of iPad. Vul een bedrag in naar keuze en doneer. Het maakt niet uit welke bank je hebt

 

Elke bijdrage, klein of groot, draagt positief bij.

Dankjewel!

Doneer direct

Vriend worden van BPT?

Het Bijlmer Parktheater telt een aantal speciale vrienden die periodiek onze activiteiten steunen en ons theater een warm hart toedragen. Vrienden Van Bijlmer Parktheater doneren maandelijks een bedrag, dat kan al vanaf € 2,50 per maand. Jouw bijdrage wordt automatisch afgeschreven en wordt afgesloten voor onbepaalde tijd. Dit is uiteraard iedere maand op te zeggen.

Aanmelden

Meld je aan als Vriend via een e-mail te sturen naar info@bijlmerparktheater.nl en kies zelf hoeveel je maandelijks doneert aan het Bijlmer Parktheater om ons te steunen. 

Fiscaal voordeel

Bijlmer Parktheater is een culturele ANBI. Dit heeft bijzondere belastingregels als gevolg. Het is namelijk mogelijk om een gift aan Bijlmer Parktheater (deels) af te trekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Meer informatie hierover vind je op de site van de Belastingdienst.