©Marion Visser

Hou je van theater, dans en film? Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Geef je dan op voor Wereldmakers!

Durf jij? Dingen doen die je spannend vindt: daar is moed voor nodig. We maken samen een voorstelling over moed, wat is er voor nodig, hoe kun je elkaar moed inspreken en hoe moedig wil je eigenlijk zijn? En wat is moed eigenlijk? Al die vragen gaan we onderzoeken vanuit een creatieve invalshoek. Met elkaar bouwen we aan een verhaal dat iedereen sterker maakt en precies zo moedig is als jij wilt zijn!

Je kunt kiezen tussen Theater en Dans. Theatergroepen volgen speciale dans- en filmworkshops, terwijl de dansgroepen speciale workshops theater en film krijgen. Zo verbinden we al deze mooie kunstvormen en leer je veel! Samen maken we een presentatie voor publiek in samenwerking met dansschool We Are On The Move en Cinekid.

Praktische informatie

Dit programma is reeds begonnen. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Theater

Kick-off Theater maandag 6 november ‘23 om 16.00 - 17.30 uur
Wekelijkse lessen maandag 16:00 uur
Aantal lessen 30
Locatie Bijlmer Parktheater
Lesgeld € 100,- (Gratis voor Stadspashouders)
Eindpresentatie zaterdag 22 juni 2024

Dans

Kick-off Dans woensdag 1 november  ‘23  om 16.00 - 17.30 uur
Wekelijkse lessen woensdag 16:00 & 17:30 uur
Aantal lessen 30
Locatie Bijlmer Parktheater
Lesgeld € 100,- (Gratis voor Stadspashouders)
Eindpresentatie zaterdag 22 juni 2024

Enthousiast?

Gido helpt jou graag verder voor vragen over Theater via e-mail gbroers@bijlmerparktheater.nl

Voor vragen over Dans neem je contact op met We Are On The Move via e-mail info@waotm.nl

Wereldmakers 2022-2023

Voorstelling Op je Flat Screen: Samen voor een veilig Zuidoost

Vorig jaar ging de voorstelling Op je Flat Screen: Samen voor een veilig Zuidoost over onze jongste talenten die een inkijkje gaven in het leven in een flat in Amsterdam Zuidoost. Het was een boeiende voorstelling waarin we werden meegenomen naar een bijzondere plek vol verschillende mensen, die allemaal op hun eigen manier naar hun buren keken. Sommigen zagen de flat als een veilig thuis, terwijl anderen overal gevaar zagen. We vroegen ons af of deze tegenovergestelde belevingen van de flat dichterbij elkaar konden komen. En de jonge Vloggers speelden een spannende rol in dit verhaal. 

Voor deze voorstelling werkten Bijlmer Parktheater, We are on the Move en Cinekid samen in een interdisciplinair project met dans, theater en film. Onder begeleiding van onze getalenteerde theaterdocenten Esmee Ronde en Anca Siegersma, dansdocent Sharon Addico, filmdocent Michiel Vaanhold en dramaturg Ivana Cult hebben de jonge talenten hard gewerkt aan het realiseren van deze bijzondere voorstelling. 

De voorstelling is via deze link te bekijken.

Bekijk hieronder de slideshow van foto's van de voorstelling Op je Flat Screen: Samen voor een veilig Zuidoost