©Nick van Tiem

MBO

In ons theater is diversiteit, dynamiek en verbeeldingskracht altijd de norm. Ons aanbod weerspiegelt de diverse realiteit op alle mogelijke manieren. Het komende seizoen hebben we weer een rijk programma voor scholen en opleidingen. Of het nu overdag tijdens schooluren is of 's avonds bij openbare voorstellingen, ons theater is een plek waar jongeren verrast worden, verwondering ervaren en met elkaar in gesprek gaan. We willen de alledaagse realiteit uitbreiden en aandacht besteden aan het buitengewone, het onverwachte, het andere en het gedroomde.

Openbaar en besloten

Wij bieden zowel besloten als openbare voorstellingen aan voor het Voortgezet onderwijs. Besloten voorstellingen zijn speciaal geprogrammeerd voor klassen en vinden overdag plaats. Openbare voorstellingen zijn ‘s avonds en open voor publiek, die ook geschikt zijn voor jouw leerlingen. Wees op tijd met het reserveren voor je groep vanwege het beperkte aantal zitplaatsen. Let op: sommige voorstellingen zijn zowel besloten als openbaar te boeken.

Boek een voorstelling

Leuke voorstelling gezien? Klik op de button Boek nu op de voorstellingspagina en je wordt doorverwezen naar het e-mailadres van Marion, Programmeur Jeugd, Hoofd Educatie & Talentontwikkeling. 

Neem een kijkje in ons educatiekalender MBO 2023-2024 en aarzel niet om contact met ons op te nemen. We verwelkomen je graag in het Bijlmer Parktheater!

Voorstellingen 2023-2024

Neem een kijkje in ons aanbod en aarzel niet om contact met ons op te nemen. We verwelkomen je graag in het Bijlmer Parktheater!

 • Hush

  De Dansers
  wo 6 mrt 13:00 - 14:00
  Theaterzaal
  wo 6 mrt
  13:00 - 14:00
  uitverkocht

Sparringpartner nodig?

Marion en Gido denken graag met je mee over een doorlopende leerlijn, zodat alle culturele activiteiten gedurende de hele schoolperiode goed op elkaar worden afgestemd.