©MdeGruyter-NdeJong

Voortgezet Onderwijs

Onze voorstellingen zijn een viering van de diversiteit, energie en creativiteit van onze wijk. Bij ons theater staat interculturaliteit centraal en dat maakt ons al sinds de oprichting een pionier in de theaterwereld. De realiteit is op vele manieren divers en dat is een integraal onderdeel van wie we zijn en wat we laten zien in onze voorstellingen.

Openbaar en besloten

Wij bieden zowel besloten als openbare voorstellingen aan voor het Voortgezet onderwijs. Besloten voorstellingen zijn speciaal geprogrammeerd voor klassen en vinden overdag plaats. Openbare voorstellingen zijn ‘s avonds en open voor publiek, die ook geschikt zijn voor jouw leerlingen. Wees op tijd met het reserveren voor je groep vanwege het beperkte aantal zitplaatsen. Let op: sommige voorstellingen zijn zowel besloten als openbaar te boeken.

Bekijk hieronder de educatiekalender Voortgezet Onderwijs 2023-2024.

Voorstellingen 2023-2024

 • Hush

  De Dansers
  wo 6 mrt 13:00 - 14:00
  Theaterzaal
  wo 6 mrt
  13:00 - 14:00
  uitverkocht

Contact

Wij denken graag met scholen mee over een doorlopende leerlijn, zodat alle culturele activiteiten gedurende de hele schoolperiode goed op elkaar worden afgestemd.  

Wil je graag samen met een van onze educatie programmeurs een programma op maat samenstellen voor het hele seizoen? Maak dan een afspraak door te mailen naar Marion en Gido. Samen creëren we een mooi theaterseizoen voor jou en je leerlingen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in het Bijlmer Parktheater!