Flexibel als het ware (6+)

Als Het Ware
Familiezondag
  • zo 30 mrt
    15:00 - 16:00
    Theaterzaal
  • Exclusief online transactiekosten €1,50

Een ontregelende, meeslepende voorstelling voor een avontuurlijk publiek

Jos en José, een dynamisch duo op de fiets, zijn op terugreis en lijken klaar voor elke situatie. Maar wanneer ze per ongeluk een theater binnenrijden, worden ze geconfronteerd met onverwachtse uitdagingen. Ze moeten obstakels overkomen, listen bedenken en problemen oplossen. Gewapend met energierepen en waterflesjes in hun heuptassen en een bulk aan gereedschap in hun zakken, zijn ze normaal gesproken onverschrokken in het oplossen van problemen. Maar dit keer belanden ze in situaties die zelfs zij niet hebben kunnen voorzien. Hoe flexibel ben je nou eigenlijk, als alles tegen lijkt te zitten?

Deze avontuurlijke roadtrip is losjes geïnspireerd op het beroemde verhaal van Odysseus, de Griekse held die  een jarenlange tocht moest maken om thuis te komen. Alle strubbelingen onderweg terug laten zien dat alles draait om de reis zelf.

Flexibel als het ware is een meeslepende theatertocht voor kinderen vanaf 6 jaar. (Let op: ook leuk voor volwassen kinderen!) 

Het zijn de grapjes die deze voorstelling voor alle leeftijden aantrekkelijk maken.

Theaterkrant 

Credits, cast & crew

Concept & Spel Marianne Kuijper en Job Raaijmakers / Regie Anne Maike Mertens / Techniek Janine de Weerd / Muziek en Geluid Rik Elstgeest / Kostuums en rekwisieten Annemarie Klijn / Technische rekwisieten Jeroen Henstra / Productie Peter Poel / Zakelijke leiding Hedi Legerstee / Communicatie Nicole Bettonviel / Scènefoto’s Kamerich&Budwilowitz / Campagnebeeld Rik Engelgeer / Grafische vormgeving Zindzi Witte / Verkoop Bureau Jansen en Berbee / Met dank aan Mark Minten