Start van de Kaartverkoop Theaterseizoen '24/'25 – Mis het Niet!

Het is zover: vandaag is de kaartverkoop gestart voor het nieuwe theaterseizoen 2024/2025! 

We presenteren met trots een nieuw seizoen vol prachtige ontmoetingen met dans, theater, muziek, cabaret en 'deepdives' in literatuur en actuele thema's. We bieden steeds meer dans en circus, en jeugd- en familieprogrammering. Dit jaar vieren we ook ons 15-jarig jubileum als hét theater in Amsterdam Zuidoost!

Bekijk hier het nieuwe Theaterseizoen '24/ '25

Het komende seizoen staat bol van hoogtepunten

Zo vieren we ons 15-jarig bestaan met een jaar vol feestelijkheden. We trappen feestelijk af in oktober 2024 en sluiten het jaar in 2025 swingend af met een blockparty. Daarnaast hebben we enkele bijzondere co-producties op het programma staan. Orkater en Bijlmer Parktheater presenteren Stepping Stones, het langverwachte derde deel in de trilogie over de komst van Surinamers naar Nederland. Samen met De Toneelmakerij brengen we De Grootste Goochelshow (6+), een betoverende voorstelling voor jong en oud. En Melomaniac, onze samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest, is voor de allerlaatste keer te zien.

Vertrouwde gezelschappen keren ook terug op ons podium. Raymi Sambo Maakt brengt twee voorstellingen geïnspireerd op historische figuren, Anton de Kom en Obama. En RightAboutNow Inc. komt met de titels Desirée en Lennox (8+). Orkater laat verschillende (nieuwe) makers zien, alsook Likeminds. Uiteraard zijn ZOJazz Lounge met Graziëlla Hunsel Rivero, FATU en Bijlmer Klassiek weer van de partij.

Onze nieuwe maker voor Hoge Ogen

Bijlmer Parktheater verwelkomt dit najaar Dizzi Gheeta als nieuwste maker binnen ons Hoge Ogen-traject, waarin hen hun eigen werk zal ontwikkelen met ondersteuning van professionals binnen en buiten het theater.

By popular demand

Enkele hitvoorstellingen mogen natuurlijk niet ontbreken: Priscilla Vaudelle brengt Osso, Aminata presenteert Holding Space, Theaterproductiehuis Zeelandia & Likeminds komen met waargebeurd verhaal Water vergeet niet, Panama Pictures brengt Tipping Point en Lloyd’s Company voorstelling UNBREAKABLE komt met pantsula dansers uit Soweto. Ook succesvolle jeugdproducties zoals Anansi de Spin sterker dan een olifant van Vanaf2 Producties en Het best bewaarde geluid ter wereld van Max Tak zijn er voor jong en oud.

We kijken bijzonder uit naar

De nieuwe voorstellingen zoals Odo van Wensley Pique bij ROSE Stories en de comeback van comedian Rachid Larouz met zijn nieuwe show De doorstart van Rachid. Xavier Molijn (bekend van De Gliphoeve) presenteert zijn avondvullende soloprogramma Meer in mijn mars en Yuli Minguel brengt haar eerste theaterconcert A Queen's Soul. Singer songwriter Maame Joses deelt verhalen uit het leven van Nina Simone en haar eigen ervaringen als zwarte zangeres. 

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een geweldig nieuw seizoen! We zien je graag terug in ons theater.