Bijlmer Parktheater
© Jannick Hamberg

De lachende derde

Victor Luis van Es
  • do 23 nov
    20:00 - 21:00
    Theaterzaal
  • Exclusief transactiekosten €1,50

Grappig, eerlijk en oprecht. In zijn derde avondvullende voorstelling De Lachende Derde neemt Victor Luis van Es je weer mee in zijn wereld met grappige anekdotes uit zijn leven en de moeilijke keuzes die hij moet maken als volwassene. Waarom staat hij soms volledig uit en waarom baart hem dat geen zorgen?

Victor wordt vaak geprezen om zijn talent van serieuze verhalen vertellen, in deze voorstelling lachen we vooral om hem. Om zijn verleden als luie puber en gemotiveerde waterpoloër, belachelijk lang doen over zijn rijbewijs en zijn liefde voor spijbelen zowel vroeger als nu. Geniet van een goed verhaal en lachen om een ander. Dit is de ideale voorstelling voor jouw vrije avond.

In de pers:

“Van Es weet hoe hij een verhaal moet opbouwen en stopt zijn conferences vol met rake details en beschrijvingen.” – Volkskrant *** 

“Als stand-up comedian heeft Van Es een hele aangename, ontspannen vertelstijl ontwikkeld.” – Theaterkrant

“Hij komt over als een vriend die je in de kroeg om de zoveel maanden met milde ironie even bijpraat over wat er de laatste tijd met hem is gebeurd.” – Theaterkrant

“Van Es kiest vooral voor de lach, het is knap hoe hij een lullig onderwerp als waterpolo uitbouwt tot een zeer vermakelijke tien minuten.”

Het Parool

Credits

Fotograaf: Jannick Hamberg