ZOJazz Lounge: A tribute to Louis Armstrong & Ella Fitzgerald

Graziëlla Hunsel Rivero
  • za 10 feb
    19:00 - 22:00
    Theaterzaal
  • Exclusief online transactiekosten €1,50

The First Lady of Jazz uit Zuidoost, Graziëlla Hunsel Rivero heeft dit 8e seizoen van ZOJazz Lounge - het enige live Jazz event in Zuidoost met dinner & drinks - verrassende cross-over Jazz thema’s in petto met een nationale en internationale line-up voor alle bezoekers.

A tribute to Louis Armstrong & Ella Fitzgerald

In deze show staan prachtige werken van Louis Armstrong en Ella Fitzgerald centraal. Naast hun eigen succesvolle carrières vormden ze samen ook een uniek muzikaal duo. Graziëlla Hunsel Rivero en het Ernesto Montenegro Quintet uit Gran Canaria zullen in de februari editie het publiek meenemen in het repertoire van deze twee Jazz grootheden.

Gastartiesten: Ernesto Montenegro Quintet | Gran Canaria
Band: Ernesto Montenegro [ trompet], Francisco Nascimento (alt saxofoon), Oscar Ployart (piano), Ton Felices (bass) en David Puime (drums).

Biografie Ernesto Montenegro

De trompet is sinds het 5e levensjaar van Ernesto zijn grote liefde. Deze jonge trompettist en componist van de Canarische Eilanden presenteert als bandleider keer op keer nieuwe projecten aan het publiek. Hij speelt zijn eigen composities met een eigen kijk op Black American Music, uiteraard met respect voor de tradities en zorgt daarbij voor verrassende cross-overs in zijn muziek.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=9-iX5cNwfUA
Meer informatie: ZOJAZZ LOUNGE