©Raúl Neijhorst

Twee keer zo oud

Deng boy
  • vr 3 mei
    20:00 - 21:25
    Theaterzaal

Als Ronny en Eric, beter bekend als Deng Boy, samen zijn, wordt er meer gelachen dan gepraat! Sinds 2008 reizen ze met succes door Nederland en brengen elk jaar een gloednieuwe voorstelling naar de theaters. De shows van Deng Boy zitten boordevol hilarische sketches, imitaties en verschillende typetjes die het publiek steevast in lachen doen uitbarsten.

In hun nieuwe voorstelling, Twee keer zo oud, delen ze hun ervaringen over ouder worden in een steeds jongere maatschappij. Eén ding is zeker: ook hun publiek wordt ouder. Dus, dubbel zoveel plezier met Twee keer zo oud! 😄

Over Deng Boy

Ronny en Eric, zijn twee heren geboren in Suriname en op jonge leeftijd naar Nederland gekomen. Hun shows weerspiegelen hun unieke mix van comedy, geworteld in zowel de Surinaamse als Nederlandse cultuur. Als Nederlanders met een Surinaamse achtergrond brengen ze een frisse blik op het leven in een diverse samenleving, waarin verschillende bevolkingsgroepen samenleven met hun eigen kenmerken en eigenaardigheden. Deze diversiteit vormt de basis van hun comedy, waarin herkenbare situaties uit het dagelijks leven voor een breed publiek toegankelijk zijn.