Nickms: Badman

Nickms / Nebula Cloud
  • do 18 apr
    20:15 - 22:00
    Theaterzaal

Er is een grote kans dat je internet-sensatie Nick Vismale beter bekend als Nickms zijn filmpjes al een keer voorbij hebt zien komen op social media. Deze Surinamer die al een aantal jaar Nederland woont, speelt op het kleine scherm hele herkenbare momenten in een komisch jasje na. Daarnaast is zijn alterego “Badman” een hele hilarische bekende, die je vaker in sketches en series terugziet.

Nickms treedt al een enige tijd op als Stand-Up comedian, waarin hij van alles bespreekt. Tijdens deze shows komt hij tijd te kort om alle onderwerpen te kunnen bespreken. Nickms presenteert in samenwerking met Nebula Cloud daarom nu zijn voltallige theatershow “BADMAN”. Een one-man comedy show waar alle topics worden besproken. Zowel online als fysiek weet hij de harten van jong en ouder publiek te veroveren. Hij mocht tot 2 keer toe als voorprogramma van niemand minder dan Roué Verveer in de Meervaart en Ziggo Dome staan. Afgelopen heeft hij uitverkochte shows gespeeld in de Melkweg, Theater Zuidplein, Kunstlinie en Meervaart. Hij is met deze show zelfs naar Suriname geweest en heeft daar drie keer deze show voor een uitverkochte zaal gespeeld.

Nickms neemt nooit een blad voor de mond, ook niet tijdens deze show. Alle onderwerpen waar hij zich wel of niet in kan vinden, zullen worden besproken! Hij zelf zegt daarom ook altijd: “Je weet hoe een BADMAN denkt, hij denkt niet!” Dus maak je klaar voor hard lachen met een goed gevuld programma! 

De show is ongeveer 30 procent Nederlands en 60 procent in het Surinaams gesproken.