L'origine: sample sale weekend

L'origine
  • zo 14 apr
    12:00 - 20:00
    BPT Pop-Up Podium In De Poort

De jaarlijkse Sample Sale van L’ORIGINE is terug en wordt dit jaar gehouden het hart van Zuidoost, de Amsterdamse poort! Kom langs om te profiteren van items met tot wel 60% verlagingen, samples en exclusieve L’ORIGINE items die nog niet verkrijgbaar zijn voor het brede publiek.

Over L'ORIGINE

 L'ORIGINE werd opgericht in Amsterdam in 2015 om de verbinding met en groei vanuit iemands wortels te belichamen, in de vorm van een evoluerend hedendaags merk en gemeenschap. Groei als persoon is verbonden met je wortels in elke vorm. Of het nu gaat om je land van herkomst, de stad waar je vandaan komt of je kinderherinneringen. Al deze elementen vormen de basis en visie van het merk en worden vertaald naar kwalitatief vervaardigde kledingstukken, gedetailleerde creatieve concepten en gemeenschapservaringen.

About L'ORIGINE

L'ORIGINE was Established in Amsterdam in 2015 to embody the connection to and growth from one's roots, in the form of an evolving contemporary brand and community. Growth as a person is connected to your roots in every form. Whether it's your country of origin, the city you're from or childhood stories. All these elements form the base and vision of the brand and are translated to quality crafted garments, detailed creative concepts and community experiences.