Onze harten gaan uit naar alle onschuldige burgerslachtoffers van oorlogsgeweld en slachtoffers van natuurrampen waar ook ter wereld.

Omzet bar voor Palestina en Marokko

Als Bijlmer Parktheater veroordelen we het geweld tegen burgers en het schenden van internationale mensenrechten en zijn we solidair met degenen die leven onder bezetting, zonder gelijke rechten en zonder een menswaardig bestaan te kunnen opbouwen. Daarom willen wij onze betrokkenheid tonen bij de Palestijnen in de bezette gebieden en de getroffenen in de recente natuurramp in Marokko. 

We staan voor diversiteit, inclusie, gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid, dat zit in ons DNA, in onze organisatie, onze werkwijze en in onze programmering daardoor staan we achter en naast een ieder die strijdt voor mensenrechten en menswaardigheid.

Tijdens het weekend van 3, 4 & 5 november doneren we de volledige omzet van de bar aan de Palestine Red Crescent Society. Deze organisatie biedt hulp aan getroffenen in Gaza. De volledige baromzet van het weekend 10, 11 & 12 november is bestemd voor de organisatie Stichting Rizq die helpt met mensen die huis en haard zijn verloren in Marokko.

Wil je een extra bijdrage doneren?

Dat kan via onderstaande QR-code of onderstaande button. Een klein of groot bedrag: elke bijdrage is meer dan welkom.

Of doneer via deze link

 

Samen maken we het verschil en laten zien dat kunst en solidariteit hand in hand gaan.