Kortingen en passen

Bij het Bijlmer Parktheater geloven we dat cultuur voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden we een breed scala aan kortingsmogelijkheden en passen om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van onze voorstellingen en evenementen. Ontdek onze diverse kortingsregelingen en speciale passen die passen bij elke portemonnee. 

 

Groepskorting

Bezoek je met minimaal 10 personen eenzelfde voorstelling dan betaal je € 13,50 per ticket.  

CJP-pas en 65+ kortingen

Bijlmer Parktheater heeft korting voor  CJP-pas houders en 65 plussers. CJP'ers en 65+ kunnen voor € 11,00 naar de meeste voortsellingen (tenzij anders vermeld). 

Stadspas-groene stip

Bijlmer Parktheater werkt samen met de Gemeente Amsterdam en bieden mensen met een Stadspas-groene stip korting. Hierdoor kost je ticket € 2,00 per pashouder. De korting geldt niet voor alle voorstellingen en wordt aangegeven op de pagina van de voorstelling.

We Are Public

We zijn onderdeel van We Are Public.  Op de website van We Are Public vind je een selectie uit onze programmering.

Podiumpas
Voorlopig kun je als Podium pashouder alleen een ticket reserveren per telefoon (020-311 3933) of via e-mail kassa@bijlmerparktheater.nl. Online reserveren is binnenkort beschikbaar. 

Een ticket reserveren kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling.
De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt 1 ticket per pas reserveren.
Op de dag van de voorstelling kun je op vertoon van je Podiumpas - vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling - je ticket  ophalen bij de kassa.
Je Podiumpas is geldig voor onze reguliere theatervoorstellingen. Voorstellingen die zijn uitgezonderd van de Podiumpas: verhuringen en voorstellingen waarbij de ticketverkoop door derden wordt verzorgd.
De Podiumpas is alleen te gebruiken bij niet-uitverkochte voorstellingen. Op onze website is de status van een voorstelling zichtbaar. Staat er geen bestelknop, maar uitverkocht? Dan zijn er geen tickets meer beschikbaar.

Heb je gereserveerd en toch verhinderd? Meld je op tijd af, dan kan jouw plaats aan iemand anders worden verkocht. Laat ons zo snel mogelijk weten via kassa@bijlmerparktheater.nl. Reeds gereserveerde/ reguliere tickets omruilen voor een Podiumpasticket is niet mogelijk. De reguliere annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing: per ticket wordt € 2,50 annuleringskosten in rekening gebracht en het resterende bedrag wordt omgezet in een tegoedbon.

Cadeaukaarten

De volgende cadeau- en tegoedbonnen zijn zowel online als aan de kassa te verzilveren: Kunst & Cultuur Cadeaukaart en de Podiumcadeaukaart.

Kortingsvoorwaarden

Kortingen zijn niet van toepassing op reeds gekochte kaarten, je ontvangt dus geen geld retour. 
Reductieregelingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en enkele voorstellingen zijn uitgesloten, tenzij anders aangegeven.