Welkom Lorraine Masamba: Een Nieuw Gezicht in Ons PR Team

We zijn verheugd om onze nieuwe collega, Lorraine Masamba, voor te stellen, die eind maart is gestart in ons PR & Marketing team. Om haar beter te leren kennen, hebben we een gesprek met haar gehad over haar favorieten, haar connectie met Zuidoost en haar ervaring binnen het culturele veld.

Favorieten

Lorraine draait thuis alles om comfort en geeft de voorkeur aan een comfortabele trainingsbroek met een lekker warme trui. Als het op drankjes aankomt, kiest ze voor een verfrissende Spa rood, maar ook munt- en gemberthee behoren tot haar favorieten.

Dromen en Passies

Met een diepe liefde voor amazing food, culturen en geschiedenis, droomt Lorraine ervan om voor langere tijd te wonen in landen zoals Congo, Cuba, of Curaçao. Ze zou graag een diepgaand gesprek voeren met historische figuren zoals W.E.B. Du Bois of Patrice Lumumba, omdat ze gelooft dat dit haar perspectief enorm zou verrijken. Op het gebied van entertainment verlangt Lorraine naar een herbeleving van de film 'La Haine' en haar bewondering voor de cinematografie ervan.

Verrassend weetje over Lorraine

Een verrassend weetje over mij is dat ik allergisch ben voor appels, en zelfs chocolade niet lekker vind. Daarnaast zou je me kunnen kennen als een fervent voetbalfan, vooral van Ajax (Ajaxxxx).

Thuiskomen in Zuidoost

Als iemand die geboren en getogen is in Zuidoost, heeft Lorraine van dichtbij gezien hoe dit stukje Amsterdam zich ontpopt als een creatieve, warme en no-nonsense gemeenschap. Ondanks dat ze zelf niet meer in Zuidoost woont, voelt het elke keer weer als thuiskomen wanneer ze hier is. Deze plek en het theater zijn voor haar het hart van die unieke sfeer. Haar favoriete ervaring bij het Bijlmer Parktheater? Dat was ongetwijfeld de kans om zelf op het podium te schitteren tijdens haar dagen op de Jeugdtheaterschool.

Achter de Schermen

Naast haar werk bij ons theater, is Lorraine actief betrokken bij diverse culturele initiatieven, waaronder de organisatie van Literair platform Read My World Nederland en het Cinemasia Film Festival. Hoewel ze zichzelf niet als beroemd beschouwt, kun je haar herkennen van haar radiowerk en haar bijdragen aan verschillende festivals.

Seeing a strategy come to live

Als marketeer vindt Lorraine voldoening in het zien van een strategie die tot leven komt en de vruchten van al het harde werk die daaruit voortvloeien. Ze kijkt uit naar haar tijd hier bij het Bijlmer Parktheater en hoopt bij te dragen aan het succes van onze organisatie.

Welkom Lorraine! We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn blij dat je deel uitmaakt van ons team.