Hoge Ogen: class '23/'24

Hoge Ogen: Talentlab

Raylison Maduro, Sanne Wiering, Gerrit Bouter, Valerie Jane, Wanjiku van den Akker, Russell, Aretha-Pam Anpong, Lieke Witteveen en Jurrien Roffelsen
  • za 25 mei
    20:00 - 21:45
    Theaterzaal

Indrukwekkende theaterpresentaties van een nieuwe generatie makers

Binnen Talentlab hebben dit seizoen negen veelbelovende theatermakers nieuwe stappen gezet in hun artistieke route met begeleiding van docent Toni Blackwell: Raylison Maduro, Sanne Wiering, Gerrit Bouter, Valerie Jane, Wanjiku van den Akker, Russell, Aretha-Pam Anpong, Lieke Witteveen en Jurrien Roffelsen.

Door middel van lessen in dramaturgie, spel, scenario, vormgeving, regie en stemgebruik – in samenwerking met ArtEZ en de AHK – hebben zij zich verder ontwikkeld als allround theater creative. Iedere deelnemer heeft een unieke stem en een eigen, urgent verhaal.

In de lessen hebben zij geleerd om dit verhaal en hun stijl met elkaar te vervlechten tot een korte presentatie, waarvan het resultaat te zien zal zijn tijdens het Hoge Ogen Festival op zaterdag 25 mei. Verwacht indrukwekkende verhalen van een nieuwe generatie theatermakers over hoe je jezelf blijft in deze tijd, familierelaties, kwetsbaarheid en verbinding met de ander en jezelf.

Makers & titels

Raylison Maduro  - Want to know about my dad

Sanne Wiering – Imperfecte Schetsen

Gerrit Bouter – (geen stuk, alleen speler)

Valerie Jane   - Lit’ A Faya

Wanjiku van den Akker – Grandmother’s words

Russell – It’s All In The Family

Aretha-Pam Anpong - Frame(works)!(?)

Lieke Witteveen – Amor Proibodo

Jurrien Roffelsen - Regret, forget and do good

 

Talentlab is mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur. Meer info: www.cultuurparticipatie.nl

Programma

De theaterpresentaties van Talentlab zijn onderdeel van het Hoge Ogen-weekend. Bekijk het volledig programma, klik op de titels voor meer informatie en tickets! 

Vrijdag 24 mei

19.00 uur >>Artist Talk incl. soep | Met: Patrick Ribeiro, Sheree Lenting, Elike Roovers, Milou Brockhus
20.00 uur >>RAIS & UNBORN (Double bill) | Naomie Pieter & OTION
20.45 uur >> Unborn | OTION     

Zaterdag 25 mei

19:00 uur >>Artist Talk incl. soep | Met o.a. Cheyenne Toney, Rohiet Tjon Poen Gie
20.00 uur >>Talentlab