© Kamerich & Budwilowitz

De geheime club (6+)

BonteHond
HERFSTVAKANTIE
  • ma 23 okt
    15:00 - 16:00
    Inclusief feestelijk voorprogramma om 14.00 uur
    Theaterzaal

Wij ontkennen alles.

Laat jij je graag verrassen? Ben je gekker op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei? Of wil je even wat anders en ben je toe aan iets onverwachts? Dan is De Geheime Club helemaal voor jou bedoeld.
 
De Geheime Club: niemand weet nog wat het is, en het kan van alles zijn. Zijn het solo’s, één groot stuk of duetten? Niets is zeker, behalve dat vijf nieuwe makers samenkomen in De Geheime Club en zij het wel weten. Het zijn spelers, performers, zangers, rappers, hiphoppers, spoken word- en circusartiesten.

Is er dan verder niets zeker? Jawel. Het is een voorstelling van BonteHond voor 6+ en het duurt maximaal een uur. De Clubleden hebben autonoom samengewerkt en zijn door Judith Faas op artistiek niveau geadviseerd. 

De Geheime Club, één groot mysterie maar wellicht straks niet meer voor jou! Dit wil je niet missen. Na afloop ontkennen wij alles.

De Geheime Club
Een ode aan nieuwsgierigheid.
Daar waar internet alle antwoorden klaar heeft, wordt dit een ode aan het zoeken zonder dat je alle antwoorden vindt.
En is er op elke vraag een antwoord want waar ga je heen als je droomt?
Wie weet er meer: Je grote broer of de juffrouw?
Hoe heet dat grijs-gele ding achter je?
Welke kleur is vriendschap?
Zou je jezelf vertrouwen met een geheim?
Wie heeft klappen bedacht? 
Op welke vraag weet jij als enige het antwoord?
Welke vraag zou je stellen aan een supercomputer?

De leden van De Geheime Club vroegen aan een supercomputer waar gaat de voorstelling over?

Dit is het antwoord
Samen begint de Geheime Club aan een reis vol [GEHEIM] bewegingen, [GEHEIM] melodieën, en een wirwar van [GEHEIM] en [GEHEIM]. In deze avontuurlijke queeste ontdekken ze dat de [GEHEIM] die ze vinden, veel dieper gaan dan ze ooit hadden kunnen [GEHEIM]. Durf jij met hen mee te gaan in deze raadselachtige zoektocht naar [GEHEIM]? 

Extra bij de voorstelling - start: 14.00 uur

Ontdek het randprogramma van BonteHond, speciaal ontworpen voor deze voorstelling! Voorafgaand aan de show kun je samen met gespecialiseerde kunstenaars en theaterdocenten van BonteHond je eigen maskers en outfits ontwerpen en knutselen, en oefen je je catwalkposes. Na de voorstelling wordt de catwalk feestelijk geopend, en jij krijgt de kans om te stralen als een ster! 

Credits, cast & crew

Concept, muziek & spel Geheim