Bijlmer Parktheater

De geheime club (6+)

BonteHond
HERFSTVAKANTIE
  • ma 23 okt
    15:00 - 16:00
    Theaterzaal
  • Exclusief transactiekosten €1,50

WIJ ONTKENNEN ALLES

Laat jij je graag verrassen? Vind je het geweldig om met feestjes van te voren niet te weten wat je gaat doen? Ben je gekker op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei? Of wil je even wat anders en ben je toe aan iets onverwachts? Dan is De Geheime Club helemaal voor jou bedoeld.

De Geheime Club: niemand weet nog wat het is, en het kan vanalles zijn. Zijn het solo’s, één groot stuk of duetten? Niets is zeker, behalve dat vijf nieuwe makers samenkomen in De Geheime Club en zij het wel weten. Het zijn spelers, performers, zangers, rappers, hiphoppers, spoken word- en circusartiesten.

Misschien heb je nog niet van hen gehoord, maar zij zijn meer dan klaar om zich voor te stellen. Is er dan verder niets zeker? Jawel. Het is een voorstelling van BonteHond voor 6+ en het duurt maximaal een uur.

De Geheime Club is de kweekvijver van BonteHond voor talentontwikkeling. Na het werken met nieuw talenten in SCHOPPEN en De Zijlijn heeft artistiek directeur Judith Faas de smaak te pakken. De Clubleden hebben autonoom samengewerkt en zijn door Judith Faas op artistiek niveau geadviseerd. De Geheime Club, één groot mysterie maar wellicht straks niet meer voor jou! Dit wil je niet missen. Na afloop ontkennen wij alles. 

Onderdeel van
De geheime club

Credits

Concept, Spel En Muziek Sanne Bokkers, Roann Postma, Tristan Esajas A.K.A. Mystic, Megan Simons, Brecht Louwerens / Decor en Kostuums Sandra Kaas / Eindregie Judith Faas / Dramaturgie Victor Mentink / Artistieke Begeleiding Millie Lijbers / Techniek Jorn Drent, Ana Duarte, Esmee Voorbij / Productie Annekatrien Gielkens / Fotografie Kamerich & Budwilowitz / Rest Van De Credits Geheim