Arm met een dure smaak

Arm met een dure smaak

HNTJong
  • di 12 mrt
    14:00 - 15:30
    Theaterzaal

Muziektheater over The rich life 

Drie jonge mensen dromen van een leven zonder geldzorgen maar moeten ondertussen dealen met de ruwe realiteit. Ondertussen laten de socials zien dat living in luxury echt haalbaar is. Illusie of reality?

Brienne, Nourdin en Shanna zijn nu eindelijk de trendsetters. De smaakmakers. Dat denken ze. Dat hopen ze. Ze doen zich rijk voor, maar the struggle is real. Je hoopt dat niemand door heeft wat er allemaal aan de hand is. Dat je thuis je lunchbox niet gevuld krijgt. Dat je geen vaste veilige woonplek hebt, dat je je constant anders voor moet doen.

Ze zitten bij elkaar in de klas, elk met een geheim. Langzaam ontdekken ze meer van elkaar en dromen van een andere wereld, een wereld waarin ze rijk zijn. Maar steeds worden ze ruw de realiteit in getrokken want je mist nog je Air Max, je thuis en je plek. 

Over Gavin-Viano

Regisseur Gavin-Viano studeerde in 2020 af aan de Toneelacademie Maastricht als regisseur en maakt uitgesproken visuele voorstellingen over gemeenschappen en onderwerpen die in de samenleving niet goed gehoord worden. Op dit moment rond hij na drie voorstellingen het ontwikkelingstraject bij Frascatie producties af.

“Doordat ik in armoede ben opgegroeid, werd ik gestimuleerd door mijn familie om boeken en verhalen  te schrijven, een gezin waar Gospelmuziek heel belangrijk was. Nu regisseer ik voorstellingen waarin zowel tekst, fysiek theater als muziek als een saamhorige explosie een verhaal vertellen.” regisseur Gavin-Viano

Credits, cast & crew

tekst en regie Gavin-Viano / acteurs Rochelle Deekman, Olaf Ait Tami, Florence Vos Weeda  / videokunstenaar & lichtontwerper Wes Broersen / scenograaf Arinth Foekema / stylist Madlyn Saswin & APL AGENCY / muziek Jan Baars, Donna Lugassy & Gavin-Viano / dramaturg Martine Manten / educatiemakers Dimphna van Kempen & Martha Villada Márquez